Restaurant de nobili cu mobila Regallis

Adaugat in categoria: Stiri Interne - la data de: 23-03-2016

Restaurant de nobili cu mobilă Regallis by    |  

Regallis a creat pentru restaurantul Perla un decor somptuos și elegant, destinat în special petrecerilor de gală, precum nunți și botezuri sau serate oficiale. Piesele de mobilier te transpun într-o sală de evenimente asemenea celor din vechile castele venețiene.

Regallis a obișnuit deja publicul din România cu mobilă clasică și de lux, mobilă personalizată prin ornamente sculptate și detalii decorative îmbrăcate în foițe de aur sau argint. Restaurantul Perla din cadrul complexului hotelier Capitoliu din Iași reprezintă una dintre cărțile de vizită ale producătorului de mobilă Regallis.

Este vorba despre două săli de restaurant, cu nume ce corespund pieselor de mobilă Regallis – Mona Lisa și Da Vinci. Stilul de amenajare este cel baroc, impresionant și impozant. Cele două săli se află una la parter și una la etaj, dar întrunesc aceleași criterii de eleganță clasică.

Nu doar mobilierul a fost asigurat de firma Regallis, ci și pereții sălilor de restaurant au fost lambrisați tot de Regallis. Ca piese de mobilă, s-au folosit selecții din cadrul colecțiilor Sofia Gold cu finisaj transparent și Regallis, cu finisaj mat. Ca materiale de lucru, restaurantul Perla din Iași dispune de scaune și mese din lemn de fag masiv în combinație cu furnir de nuc.