Despre Noi

Deschideti….o minunata lume a mobilierului. A mobilierului de ARTA!

Un mobilier facut cu pricepere, pasiune si dragoste. Realizatorii colectiei REGALLIS nu au dorit sa creeze pur si simplu mobila. Ei au dorit sa va ofere o BUCURIE. Colectia REGALLIS imbina in mod armonios si echilibrat stilurile BAROC si ROCOCO. Soliditatea imbinata cu gratia, ornamentarea bogata dar nu excesiva, liniile drepte combinate cu liniile moi, subtile si senzuale. Un clasic mereu proaspat, mereu reinventat. Punct si de la capat.

CLASICULNOU INCEPUT

Stilurile de arta decorativa imbina elemente din renastere (caneluri, linii si coloane drepte); elemente decorative derivate din renastere baroc, rococo (sculptura bogata).

Esentele de lemn folosite la producerea mobilierului sunt fag, tei si paltin. Pentru  o parte din repere se folosesc furnire din nuc, cires, paltin mazarat, radacina de nuc, materii prime considerate ca avand un pret ridicat dar si un grad inalt de valorificare.

Productia noastra, pastreaza o garniturizare a pieselor de mobilier si anume sufragerii clasice, holuri, cabinete de lucru, dormitoare.

Colectiile reprezinta piese de mobilier care respecta aceleasi linii ornamentale, culoare si sunt promovate sub aceeasi denumire.  In general colectiile realizate se regasesc in oferta completa de mobila.

Brandul REGALLIS contine colectii de mobilier clasic sculptat și intrasiat care înglobează peste 150 de piese realizate din lemn masiv de cea mai inalta calitate.

An de an ne straduim sa introducem colectii noi in acest brand, să diversificăm tehnologiile respectiv finisajele  tinand cont de cerintele pietei si tendinte precum si de sugestiile clientilor nostrii.

 

Va asteptam sa ne fiti parteneri.