Mobila Regallis - Dantelarie in lemn

Adaugat in categoria: Stiri Interne - la data de: 23-03-2016

Mobila REGALLIS  - DANTELARIE ÎN LEMN by   |   

http://www.magmob.ro/casa/mobila-regallis-dantelarie-in-lemn

Deși au toate calitățile unor piese de mobilă perfect funcționale, produsele Regallis îndeamnă la contemplare. Ornamentele sculptate manual și intarsiile din furnire de cireș sau nuc iau ochii. 

Regallis este sinonim cu mobilierul de artă românesc. Holurile, sufrageriile sau dormitoarele Regallis se aseamănă unor creații artistice, mulțumită finisajelor de inspirație barocă sau rococo, cu aspect de dantelării în lemn.
Toate piesele de mobilier Regallis sunt împodobite cu ornamente bogate, florale, geometrice și grațioase, cu sculpturi realizate manual și cu intarsii din furnire de diferite esențe. Regallis lucrează cu lemn de paltin, fag și tei, iar pentru partea decorativă a mobilei, se folosesc intarsii din furnire de nuc, cireș, paltin mazarat.
Unele piese de mobilier Regallis sunt ornamentate cu motive decorative îmbrăcate în foiță de argint. Finisajele de artă ridică valoarea mobilierului și inclusiv prețul, însă banii cheltuiți pot fi considerați mai degrabă o investiție decât o cheltuială.
Mobilierul de artă marca Regallis este prezent în Europa, la marile târguri de mobilier, aducând faimă industriei producătorilor de mobilă din România.