Participare la expozitia internationala de mobila MEBEL MOSCOVA

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 17-10-2011

In perioada 21 - 25 noiembrie 2011, brandul REGALLIS va participa la "Expozitia internationala de mobila, fitinguri si tapiterie MEBEL". Evenimentul va avea loc in Moscova, Federatia Rusa. Va asteptam sa ne vizitati standul REGALLIS in Pavilionul 7, Hol 3 pentru a vedea ultimele creatii in materie de mobila sculptata din... citeste in continuare.

Participare la expozitia de mobila "CONMOB - EXPO TRANSILVANIA"

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 04-10-2011

In perioada 12 - 16 octombrie 2011, brandul REGALLIS va participa la targul de mobila, componente si accesorii pentru industria mobilei "CONMOB - EXPO TRANSILVANIA" organizat in Cluj-Napoca. Asteptam vizita dumneavostra la standul REGALLIS pentru a vedea cele mai noi colectii de mobila din lemn masiv si sculptate manual in stilul... citeste in continuare.

Participare la expozitia de mobila SIM EXPO 2011

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 28-08-2011

Brandul REGALLIS va participa la prima editie a Salonului International de Mobila, echipamente si accesorii, organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Euroexpo Trade Fairs, la Romaero Baneasa, intre 7 si 11 septembrie 2011. Toate colectiile de mobila din Brandul REGALLIS realizate din lemn masiv si sculptate de... citeste in continuare.