Participare la Expozitia Internationala de mobila MEBEL MOSCOVA

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 23-11-2012

In perioada 19 - 23 noiembrie 2012 ne gasiti la Expozitia Internationala de mobila "MEBEL", Moscova. Expozitia se desfasoara in Complexul "Expocenter" din Moscova, Federatia Rusa. Pentru mai multe informatii legate de eveniment va rugam accesati pagina de web: http://www.meb-expo.ru/en/... citeste in continuare.

Domenii care ne fac cinste

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 26-09-2012

Imagini din Salonul International de Mobila SIM EXPO 2012 la PRO TV "In plina criza avem si domenii care ne fac cinste. Strainii cumpara de la noi: canapele, bucatarii sau dormitoare, iar cifrele arata o crestere a exporturilor cu 15 procente, ajungand la o valoare de 1,3 miliarde de euro. Marea... citeste in continuare.

Mobila de lux sfideaza criza

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 26-09-2012

Antena 1 prezinta Salonul International de Mobila SIM EXPO 2012 Mobila de lux sfideaza criza Ce treaba are criza cu luxul? Niciuna! Multi romani inca mai au puterea financiara sa gandeasca asa. Criza nu a reusit sa le taie apetitul pentru lux. Sunt oameni care nu se uita la bani cand... citeste in continuare.

Participare la expozitia internationala de mobila SIM EXPO 2012

Adaugat in categoria: Expozitii mobila - la data de: 05-09-2012

In perioada 19 - 23 Septembrie 2012, brandul REGALLIS va participa la "Salonul Internationala de Mobila, Echipamente si Accesorii" organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Euroexpo Trade Fairs. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Romaero Baneasa. Va asteptam sa ne vizitati standul REGALLIS in Pavilionul H107... citeste in continuare.